• Start
  • Bestellen
  • Bouwhekbanner Mesh

Bouwhekbanner Mesh

Bouwhekbanners zijn de ideale manier om de omheining rond de bouwplaats te benutten als informatievoorziening aan voorbijgangers. Door gebruik te maken van deze spandoeken kan er op een stijlvolle manier kenbaar gemaakt worden wat er plaats vindt, wie de aannemer is, en nog veel meer! Ook zijn de bouwhekbanners uitstekend te gebruiken op evenementen als bewegwijzering naar de nooduitgang, EHBO post, toiletten of reclame te maken voor andere evenementen.

De bouwhekbanners hebben een formaat van 338cm breed x 174cm hoog en worden vervaardigd in hoogwaardig PVC zeildoek of Mesh (gaasdoek). Het materiaal is brandveilig gecertificeerd. Door de duurzaamheid van het materiaal is het doek vele malen te gebruiken.

Bouwhekbanner Mesh

Mesh Bouwhekbanner

Naast het dichte zeildoek (Frontlit) produceren wij de Bouwhekbanners ook in Mesh: geperforeerd, winddoorlatend zeildoek. Het grote voordeel van dit winddoorlatende doek is dat uw bouwhekken beter bestand zijn tegen extreme weersinvloeden.

Bouwhekbanners worden standaard geconfectioneerd met een krachtige, thermisch gelaste zoomrand waar stalen spanringen in geklonken worden. Door deze ringen kunt u zelf eenvoudig door middel van tyraps de doeken aan de hekken bevestigen.

Bouwhekbanner.nl produceert de banners uitsluitend van hoogwaardig, brandvertragend materiaal. Door de duurzaamheid van het materiaal is het doek vele malen te gebruiken.

Onze productiemachines printen de doeken enkel in hoge resolutie. Waardoor de kwaliteit niet te evenaren is met vergelijkbare producten op de markt.

Specificaties

Materiaal:
MESH (geperforeerd, winddoorlatend, Firesafe PVC zeildoek), buitenkwaliteit.
Bedrukking:
1440 DPI, Full colour enkelzijdig.
Confectie:
Voorzien van thermisch gelaste zoomrand + stalen spanringen.
Certificering:
Brandvertragend gecertificeerd.
Afmeting:
338cm breed x 174cm hoog

Prijs (excl. BTW per stuk)

1 - 4 stuks
€ 120,-
5 - 9 stuks
€ 100,-
10 - 24 stuks
€ 90,-
25 - 49 stuks
€ 80,-
50 - 99 stuks
€ 70,-
100+ stuks
€ 60,-

* Prijzen zijn reguliere prijzen voor Full Colour enkelzijdig bedrukte banners inclusief confectie. Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, transportkosten en eventuele ontwerpkosten.